Yandex Metrica

Uğur Akkuş'un eski eşiyle Ebru Şallı birbirine girdi: Menapozuna veriyorum

Uğur Akkuş'un eski eşiyle Ebru Şallı birbirine girdi: Menapozuna veriyorum

Uğur Akkuş'un eski karısı Gonca Derin, sosyal medyada Ebru Şallı'ya ateş püskürdü. Derin, 'Çocuklarımın yanında beni eleştirmişsin, bir daha olmasın' dedi.

Magazin

22.02.2024, 01:29

Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, çok konuşulacak paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Derin, Ebru Şallı'nın çocuklarının yanında kendisini eleştirdiğini iddia ederek ünlü mankene çok sert sözlerle yüklendi.

"MENAPOZUNA VERİYORUM"

Gonca Derin, Instagram'da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımın yanında beni eleştirmişsin. Menapozuna veriyorum, bir daha olmasın. Anneliği de, sevdayı da, hayatı da, aşkla tutkuyla yaşarım ben. Para karşılığı bedenini pazarlayan, markasını telaffuz edemediği pahalı şallarla ucuzluğunu kapatmaya çalışan, görgüsüz, kötü kalpli, cahil, şeytani bakışlı duygusuz bir ucube anlayamaz tabi bunları. 

"ÇÖPLÜĞÜNE GERİ DÖNECEKSİN"

"Benimle derdin ne bilmiyorum ama sakın girmemen gereken yerlere girme. Haddini bil... Şunu da aklından çıkarma; peşinden koştuğun her şeyin sahibi benim. Sen zamanı gelince çöplüğüne geri döneceksin. Ona göre yamuk ağzından çıkanlara dikkat et. Yaşlı falan demem çıkarım çığrımdan."

Diğer yandan bu ifadeleri gören kullanıcılar, haftasonu çocukların Uğur Akkuş ve Ebru Şallı ile birlikte olduğunu, bu ifadelerin Şallı'ya gönderme olduğunu iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading