Yandex Metrica

Üç Kuruş erken final mi yapıyor?

Üç Kuruş erken final mi yapıyor?

Show TV kanalında en çok izlenilen dizilerden biri olan Üç Kuruş adlı dizi hakkında beklenmedik bir kararla karşı karşıya kalındı.

Magazin

27.02.2024, 11:07

Başladığı gibi bitme kararı alan dizi, takipçilerini üzdü. Show TV ilk kez böyle bir kararla karşı karşıya kaldı. Pazartesi akşamlarının yıldız dizisi haline gelen Üç Kuruş, Çukur dizisinin devamı niteliğinde olmuştu fakat seyirciler sahnelere büyük tepki gösterdi. Bu tepkiler RTÜK’e taşındı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SEYİRCİDEN ÇOK FAZLA TEPKİ VAR

Başrollerinde Ekin Koç, Uraz Kaygırlaroğlu, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisinin son bölümü Pazartesi akşamı ekranlara gelmişti. Dizide Çukur esintisinin olmaması seyirciden tepki toplamıştı. Öldürme ve şiddet sahnelerinin aşırı derecede fazla olması RTÜK’e taşındı. Tepki çeken dizide reytingler düştü birçok kişi diziyi izlemeyi bıraktı. Üç Kuruş dizisinin yakın zamanda final yapacağına dair gündeme bomba gibi düştü ancak dizinin akıbeti henüz belli olmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading