Yandex Metrica

Turne dönüşü hayatını kaybetmişti! Eski eşinden Tolga Güleryüz'e hüzünlü veda: Affet beni

Turne dönüşü hayatını kaybetmişti! Eski eşinden Tolga Güleryüz'e hüzünlü veda: Affet beni

Amasya'da meydana gelen korkunç kazada tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs TIR'a arkadan çarptı. Korkunç kazada hayatını kaybeden yönetmen Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez, sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:05

Son zamanların en çok konuşulan tiyatro oyunu olan ''Baş Belası''nın Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun'a doğru hareket eden ekip, trafik kazası geçirdi. Amasya'da meydana gelen korkunç kazada tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs TIR'a arkadan çarptı. Tiyatrocuları taşıyan aracın şoförü Aykut Bektaş, 8'de 8 kusurlu bulunarak tutuklandı.

Trafik kazası sırasında Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi. Feci kazada 8 kişi de yaralandı. Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Uğur Şalvarcıoğlu ve Filiz Özbek ise hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler, üzüntülerini sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla gösterdi.

Zeynep Gülmez'den kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Affet beni - 5

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

''AFFET BENİ''

Paylaşım yapanların arasında oyuncu Zeynep Gülmez de var. Zeynep Gülmez, korkunç kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz’ü sosyal medya hesabında andı. Eski eşinin fotoğrafını paylaşan Zeynep Gülmez, “Kabullenmek çok zor. Acıyı yazmak. Kelimeler anlamsız gelir. Boş... Ben seni affettim... Affet beni..." ifadelerini kullandı.

Zeynep Gülmez'den kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Affet beni - 3

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

İKİ YIL EVLİ KALDILAR

Yönetmen Tolga Güleryüz, oyuncu Zeynep Gülmez ile 2015 yılında hayatını birleştirmişti. Tolga Güleryüz, oyuncu Zeynep Gülmez, 2017 yılında boşanmıştı.

Amasya'daki kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep  Gülmez'den yürek yakan paylaşım

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading