Yandex Metrica

Tuğba Ekinci’den şok eden sözler! Tuğba Ekinci’ye tepki yağdı

Tuğba Ekinci’den şok eden sözler! Tuğba Ekinci’ye tepki yağdı

Tuğba Ekinci’den şok eden sözler! Tuğba Ekinci’ye tepki yağdı! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

Tuğba Ekinci, eski program arkadaşı Seyhan Soylu'ya önce 'Hasan Amca' diye hitap etti ardından özel hayatına dair transfobik yorumlarda bulundu. Ekinci'nin şoke eden yorumuna tepki yağdı. Flash TV'de yayınlanan "Al Sana Haber" programında bir süre yorumcu olan Tuğba Ekinci zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Ekinci son olarak birlikte program yaptığı Seyhan Soylu ile kavga etti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SEYHAN SOYLU’YA SERT ELEŞTİRİ

Seyhan Soylu'ya homofobik yorumlarda bulunan Ekinci herkesi şoke etti. Ekinci bununla da kalmadı Sisi'nin cinsel hayatına dair imalı yorumlarda bulundu. Ekinci paylaşımında "Evime polis sevgilinle geldin. Şimdi de namuslu rolü yapıyorsun. Benim satılık olmadığımı bir alem biliyor. Sen ilişki yaşamayı sevmesen cinsiyet ameliyatı olur musun? Rahibe transseksüel hiç duymadık biz... Yaş senin 55 normal ama isteksizliği namusa dökmen..." yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading