Yandex Metrica

Tuba Büyüküstün'ü yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Tuba Büyüküstün'ü yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün'ün eski sevgilisi Sami Saydan'ın oğlu hayatını kaybetti. Oyuncu acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Magazin

23.01.2024, 18:10

Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, Netflix'te yayınlanacak olan 'Another Self' ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İsmi Murat Boz ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncunun son paylaşımı sevenlerini üzdü.

Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında birlikte olduğu Sami Saydan'ın oğlu Tuna Saydan'ın ölümüyle sarsıldı. Saydan'ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan, önceki gün geçirdiği trafik kazası nedeniyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu.

Dün geceden beri kan arayışı olan Tuna için Büyüküstün de seferber olmuştu. Ancak 19 yaşındaki Tuna tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Büyüküstün, Tuna'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

İKİ YIL AŞK YAŞAMIŞLARDI

Tuba Büyüküstün ve Sami Saydan, 2008 yılında aşk yaşamaya başlamış, iki yıl süren birlikteliğin ardından ilişkilerini sonlandırmıştı. Sami Saydan, ayrılık sonrası "İki yıl masal gibi bir aşk yaşadık. İki kez evlenme teklif ettim ama olmadı. Trajik bir son yaşadık" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading