Yandex Metrica

Tuba Büyüküstün eski aşkı Umut Evirgen'e gönderme mi yaptı? 'Serenay Sarıkaya duymasın'

Tuba Büyüküstün eski aşkı Umut Evirgen'e gönderme mi yaptı? 'Serenay Sarıkaya duymasın'

Umut Evirgen'den ayrıldıktan sonra hayatına yalnız devam eden Tuba Büyüküstün'den olay yaratacak bir paylaşım geldi. 27 Ocak 2019 yılında yazdığı günlükten bir sayfayı paylaşan Büyüküstün'ün eski sevgilisi Umut Evirgen'i unutamadığı, ona gönderme yaptığı iddia edildi.

Magazin

25.04.2024, 23:23

Tuba Büyüküstün, Onur Saylak ile 6 yıllık evliliğini 2017 yılında noktalamış daha sonra işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evirgen'le 2020'de yollarını ayıran oyuncunun uzun süredir hayatında kimse olmadığı biliniyordu. Büyüküstün'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

"SEVGİLİM NASIL ÖZLEMİŞİM"

Güzel oyuncu, önceki gün Instagram hesabından günlüğünden 27 Ocak 2019 tarihli sayfayı paylaştı. Sayfada şu ifadeler yer alıyordu:

"Sevgilim, nasıl özlemişim oranda, buranda olmayı... Avare dolanmayı böyle. Her sokağında sağa, sola bakınarak hiçbir şey yapmak zorunda olmadan... Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim sevgilim. Seninle vakit geçirmeyi, dikkatimizi dağıtacak hiçbir şey olmadan etrafımızda... Sokaklarında dolaşırken çıkartıyorum üzerimdekileri bir bir... Üşümekten korkmadan... Aslında ne çok korkarım üşümekten bilirsin. Üst üste giyinirim kışın, kat kat... Ama bugün hafif yağmurlu soğuğunda, sokaklarında adım attıkça tek tek terk ediyorum katlarımı."

27 Ocak 2019 tarihinde Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen'in sevgili olduğu dönemde olması dikkatlerden kaçmadı. Oyuncunun bu paylaşımına "Serenay duymasın", "Eski aşkına gönderme yapıyor" gibi yorumlar geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading