Yandex Metrica

Sitede Ara

Travma dolu geçmişin yansıması mı? Will Smith'in olaylı Oscar gecesi

Travma dolu geçmişin yansıması mı? Will Smith'in olaylı Oscar gecesi

Dün gece düzenlenen Oscar Ödülleri töreninde beklenmedik bir an yaşanmıştı. Will Smith eşinin saçkıranı ile alay eden sunucu Chris Rock'a tokat atarak 'eşimin adını ağzına alma' demişti. Bu olay sonrası Smith'in geçmiş defterleri açılarak çok kıskanç olduğuna dair yorumlar yapıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:03

2022 Oscar törenleri bu yıl olaylı geçti. Dün gece düzenlenen ödül töreninde bütün dünya Will Smith'in tokatına odaklandı. Bazı kimseler bunun bir kurgu olduğunu düşünürken bazıları ise bunun gerçekten yaşandığını iddia etti. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'EŞİMİN ADINI AĞZINA ALMA' 

Törende sunucu olan komedyen Chris Rock'un Will Smith'in eşi Jada Pinkett'ın saçkıranı ile alay etmesi sonucu ortam gerginleşti. Jada Pinkett'ın moralinin bozulduğu gözlemlenirken Will Smith Chris Rock'un bu alayına sessiz kalamadı. 

Sahneye çıkan Will Smith, Chris Rock'a sert bir tokat atarak, 'eşimin adını ağzına alma' diye tepki gösterdi. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

WİLL'İN HAYATI KİTAPLAŞTIRILMIŞTI 

King Richard, Will Smith'in hayatını anlattığı 'Will' adlı kitabında ünlü oyuncunun geçmişinin travmalarla dolu olduğunu anlatmıştı. 

Kitapta Oscar ödüllü oyuncunun hayatının bütün detaylarına yer veren Richard, onlarca yol boyunca aktörün öfke, kızgınlık ve kıskançlık çemberinde yaşadığını belirtmişti. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AİLE İLİŞKİLER OLDUKÇA KÖTÜYDÜ 

Babasıyla kopuk bir ilişki olduğuna değinilen kitapta, Richard, Smith'in ağzından, Babam şiddet yanlısıydı ama aynı zamanda her maçta, oyunda ve resitalde benimleydi. O bir alkolikti ama her filmimin galasında ayıktı." ifadelerine yer verdi. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

TUPAC'LA EŞİNİN DOSTLUĞUNU KISKANIYORDU 

Ünlü oyuncu bir dönem ABD'nin en ünlü rap sanatçılarından olan Tupac ile eşi Jada Pinkett'ın arkadaşlığı hakkında kıskançlık krizine girdiğini de samimi itirafları arasına ekledi. Bu arkadaşlık bağının ona resmen 'işkence' ettiğini ifade eden ünlü oyuncu, "İlişkimizin başlangıcında, zihnim onların samimiyeti yüzünden işkence gördü. O 'PAC! ve ben bendim." diye konuştu. 

Eşi ile Tupac arasındaki dostluğun kendisini yetersiz hissetmesine sebep olduğunu belirten Smith, Pinkett ile romantik ilişkisinin artması ile Tupac arasındaki mesafeyi açtığını belirtti. 

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

TRAVMA DOLU GEÇMİŞİN YANSIMASI 

Daha önce de sadakatsizlik yaşadığını belirten Smith, 16 yaşındayken Melaine adlı kız arkadaşının ona ihanet ettiğini ve bunu hala aşamadığını ifade etti. 

Will Smith'in hayranları ise dün gece yaşanan olayın ünlü oyuncunun travma dolu geçmişinin bir yansıması olduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading