Yandex Metrica

Tolga Çevik sahneden seyirciyi kovdu! Sahneye uygun gel

Tolga Çevik sahneden seyirciyi kovdu! Sahneye uygun gel

Ünlü komedyen Tolga Çevik katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Çevik, iki yıl önce kıyafeti yüzünden bir seyirciyi sahneden kovduğunu söyledi.

Magazin

05.04.2024, 02:09

“Fatih Altaylı ile Bire Bir” programına katılan usta oyuncu Tolga Çevik, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen Tolga Çevik, tiyatroya eşofmanla gelen bir seyirciyi sahneden gönderdiğini anlattı. Oyuncu Tolga Çevik, yaklaşık 2 yıl önce tiyatroya eşofmanla gelen bir seyirciyi sahneden gönderdiğini anlattı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

“ESKİ AHLAKİ DEĞERLERİ ÖZLÜYORUM”

Bire Bir programına katılan ünlü komedyen Tolga Çevik "Ses Tiyatrosu'nda smokin ile sizi karşılıyorum. Biri sahneye gelebilir mi? diyorum. Sen eşofmanla çıkıyorsun. Bana 'Sahneye gelirim diyorsan', sahneye uygun gel. Hiçbirimize saygın yoksa 1885'te yılında yapılan Ses Tiyatrosu'na saygılı olmalısın" sözlerini kullandı. Ünlü komedyen Tolga Çevik açıklamalarının yanı sıra eski ahlaki değerleri ve kıymetleri özlediğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading