Yandex Metrica

The Crown 5. sezon öncesi skandal ortaya çıktı! Kraliçe'yi tahttan indirme toplantısı! 'Çok can yakıcı'

The Crown 5. sezon öncesi skandal ortaya çıktı! Kraliçe'yi tahttan indirme toplantısı! 'Çok can yakıcı'

Netflix'in Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisinin 5. sezonu için geri sayım başlarken, diziyle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Magazin

23.01.2024, 20:02

Netflix'in The Crown dizisi beşinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 1990'ları kapsayacak olan 5. sezonda Kraliçe ve Kraliyet Ailesi'nin çalkantılı dönemleri ekrana gelecek.

Yeni sezonda Kraliçe Elizabeth'i Imelda Staunton, Prenses Margaret'i Lesley Manville, Prens Phillip'i Jonathan Pryce, Prenses Diana'yı Elizabeth Debicki, Prens Charles'ı Dominic West canlandırırken, Camilla Parker Bowles'u Olivia Williams, Prens William'ı Timothee Sambor ve Senan West oynayacak.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

KRALİÇE ELİZABETH'İ TAHTTAN İNDİRMEK İÇİN GİZLİ TOPLANTI

9 Kasım'da yayınlanacak olan yeni sezon için bekleyiş son bulurken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonda Prens Charles'ın 1991'de Prenses diana ile çıktığı tatili John Major ile gizli bir toplantı için kısa kesmesinin yer alacağı söyleniyor. Bu toplantıda Kraliçe II. Elizabeth'in tahttan indirilmesinin konuşulduğu öne sürüldü.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"AİLE İÇİN ÇOK CAN YAKICI OLACAK"

Eski İngiltere Başbakanı Major, Daily Telegraph'a yazdığı mektupta, "Bütün dizinin üzerine kurulduğu kişinin yasının tutan aile için bu çok can yakıcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Netflix reklamın iyisi kötüsü olmaz diye düşünüyor" diyen Major, "Öyle olmadığının garantisini verebilirim. Özellikle artık hayatta olmayan birinin ağzına söylemediği laflar yerleştirildiği zaman" yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading