Yandex Metrica

Sitede Ara

Teşkilat dizisinin yıldızından sevenlerini üzecek haber geldi!

Teşkilat dizisinin yıldızından sevenlerini üzecek haber geldi!

TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan, son dönemlerin en sevilen yapımlarından biri olan Teşkilat dizisinin başrol oyuncusundan kötü haber geldi. Dizinin başrolü Deniz Baysal önemli ve sevenlerini üzecek haberi paylaştı.

Magazin

25.04.2024, 08:35

Fazilet Hanım ve Kızları', 'Kaçak Gelinler', 'Söz' gibi yapımlarda yer alan Deniz Baysal, TRT1'deki Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ile başrolü paylaşıyor. Daha önce annesinin kanser tedavisi gördüğünü söyleyen Baysal, babasının hastalığını açıkladı. Babasının kansere yakalandığını söyleyen Baysal, zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. Baysal'a sosyal medyadan büyük destek geldi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

'HAYATI SORGULUYOR'

Sevilen oyuncu Deniz Baysal babasının kansere yakalandığını şu sözlerle duyurdu: “Annem kanser ile mücadele etti. Şimdide babam kansere yakalandı. Zor bir süreç geçiriyor ve hayatı daha fazla sorguluyor. Bizde ne yapacağımızı bilmediğimiz için çok güçlüsün diyerek gazlamaya çalışıyoruz.” dedi. Baysal'ın açıklamasının ardından, hayranlarından da bu kötü haber sonrası iyi dilekler geldi. Oyuncuyu teselli edenler babasının hastalığına rağmen ünlü oyuncunun işine devam edip etmeyeceğini merak etti. Oyunculuğa devam edeceğini açıklayan oyuncuya azmi dolayısı ile de övgü aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading