Yandex Metrica

Taze Gelin Petek Dinçöz'e eşinden sürpriz! Kesenin ağzını açtı, milyonluk düğün hediyesi ağızları açık bıraktı

Taze Gelin Petek Dinçöz'e eşinden sürpriz! Kesenin ağzını açtı, milyonluk düğün hediyesi ağızları açık bıraktı

Geçtiğimiz aylarda Serkan Kodaloğlu ile yollarını ayıran Petek Dinçöz, önceki akşam eski aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu. Büyükbayraktar'dan şarkıcıya milyonluk düğün hediyesi geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:41

"Foolish casanova" şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Ayrılığın ardından Miami'ye yerleşen şarkıcı, geçtiğimiz günlerde nişanlandığını duyurmuştu.

Eski aşkı Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını açıklayan Dinçöz, önceki akşam nikah masasına oturdu. İstanbul'da yapılan düğünde Dinçöz'e eşinden gelen hediye belli oldu.

MİLYONLUK DÜĞÜN HEDİYESİ

Yıllar önce birliktelik yaşayan fakat yollarını ayıran Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar, önceki akşam İstanbul'da bir otelde dünyaevine girdi. İkilinin nikah şahitliğini Çetin Kırışgil ve Ayça Açelya yaptı. Şarkıcı, düğünde sade bir gelinlik tercih etti.

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, Büyükbayraktar Dinçöz'e pırlanta taşlı özel seri bir saat hediye etti. Saatin fiyatının 72 bin dolar yani yaklaşık 1 milyon 300 bin lira olduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading