Yandex Metrica

Sitede Ara

'Tayt' açıklaması tartışma yaratmıştı! Nükhet Duru tepkilere isyan etti: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?

'Tayt' açıklaması tartışma yaratmıştı! Nükhet Duru tepkilere isyan etti: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?

Sanatçı Nükhet Duru, katıldığı bir davet öncesi basın mensuplarına açıklama yapmış ve 'Bu tayt olayına 'dur' deyin' demişti. Şarkıcı, tartışmalara neden olan sözlerinin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Nükhet Duru, geçtiğimiz haftalarda Çırağan Sarayı'nda bir giyim firmasının defilesine katılmış, basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Sanatçı, kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu dile getirmişti. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"YURT DIŞINDAN GELEN MODAYI YANLIŞ UYGULUYORLAR"

Usta isim, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız."

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HER ŞEYİN BİR ADABI VAR"

Nükhet Duru, Okan Bayülgen'in TV100'de yayınlanan 'Uykusuzlar Kulübü' programına konuk oldu. Şarkıcı, şöyle konuştu:

"Sen o sözleri erkeklerle ilgili mi, kadınlarla ilgili mi söyledin?" sorusuna "Ben kadınlarla ilgili söyledim. Bu konuda kanaat önderi olduğum için değil. Yoldan geçerken bir anda 'Tayt giymeyin' demedim. Bir defile sonrasında mikrofon uzattılar, 'En sevmediğiniz kılık nedir?' diye sordular.

En sevmediğim kılık tayt. Her şeyin bir adabı var. Birtakım kılıkların yeri ve zamanı var. Sokağa çıktıkları zaman hiç şık görünmüyorlar. Çünkü altına tank gibi bir spor pabuç giyiyorlar. ‘Bu nedir acaba?’ diyorsun. Ben bunu beğenmek zorunda değilim. Nerede kaldı fikir özgürlüğü?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading