Yandex Metrica

Tansel Öngel'den Biran Damla Yılmaz açıklaması! Çağrı Telkıvıran ile el ele görüntülenmişti

Tansel Öngel'den Biran Damla Yılmaz açıklaması! Çağrı Telkıvıran ile el ele görüntülenmişti

Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel, dün 'Dalgakıran' oyununun prömiyerine katıldı. Oyuncu, Biran Damla Yılmaz'la aşk yaşadığı haberleri hakkında konuştu.

Magazin

23.02.2024, 14:11

Çağ Çalışkur'un yönettiği "Dalgakıran/Sea Wall" isimli oyunun prömiyeri geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede Tansel Öngel de yer aldı. 45 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederken, özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı.

'Maske Kimsin Sen' programının bitmesine üzüldüğünü belirten Öngel, "Çok güzel de tepkiler alıyorduk. Çok severek sunduğum bir programdı." dedi.

"HAYATIMDA SADECE ÇALIŞMAK VAR"

Muhabirlerin "Tansel Bey, Biran Damla Yılmaz ile adınız anıldı, hatta spor yaparken fotoğraflarınız ortaya çıktı. Fakat şu anda kendisinin bir ilişkisi, var biz bunu sizden öğrenmek istiyoruz. Aranızda aşk olmuş muydu?" sorusu üzerine Öngel, "Kendisi de açıkladı, biz sadece arkadaşız. Yan yana gelen herkesi yakıştırıyorlar, sağ olsunlar bizi de yakıştırmışlar fakat biz sadece arkadaşız. Damla'nın ilişkisi var, o anlamda bir ilgim yok ama arkadaşlığımız var. Benim hayatımda sadece iş var, çalışmak var." diye yanıt verdi.

Diğer yandan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya fenomeninin doğum günü partisine Çağrı Telkıvıran ile el ele gitmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading