Yandex Metrica

Talat Bulut'tan çok konuşulacak itiraf! 'Gay olurum'

Talat Bulut'tan çok konuşulacak itiraf! 'Gay olurum'

Son olarak Mahkum dizisinde Sinyor karakterine hayat veren Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Oyunculuk hakkında konuşan Bulut, "Gay rolü gelirse oynarım" dedi.

Magazin

30.03.2024, 05:57

Fox TV'nin Mahkum dizisinde rol alan ve yakın zamanda projeden ayrılan Talat Bulut, zaman zaman açıklamalarıyla gündeme geliyor. Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden oyuncu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"GAY ROLÜNÜ FARKLI ALGILANIR DİYE REDDETMEM"

Cüneyt Arkın'ın "Gay ya da kadın bir karakteri oynamam." sözlerinin hatırlatılması üzerine Talat Bulut, "Dünya standartlarında bir iş düşünüyorsan ‘Ben oynamam’ demek çok zor. Bir gay rolü geliyorsa ve ben onu becerebileceksem oynarım. Seyirci farklı algılar diye böyle bir rolü reddetmek yanlış" şeklinde konuştu. 

"YENİ OYUNCULAR ŞIMARIK"

Bulut, yeni jenerasyondan beğendiği oyuncu olup olmadığı sorusu üzerine "Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor." diyerek meslektaşlarını eleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading