Yandex Metrica

Taksi filminin başrolü Samy Naceri, İstanbul sokaklarında taksi kullandı

Taksi filminin başrolü Samy Naceri, İstanbul sokaklarında taksi kullandı

Fransız yapımı Taksi filminin başrol oyuncusu Samy Naceri İstanbul'a geldi. Taksi bulamayan Naceri, daha sonra bindiği taksinin direksiyonuna geçerek İstanbul sokaklarında taksi kullandı.

Magazin

09.02.2024, 14:02

1998 Fransız yapımı Taksi filminin yıldızı Samy Naceri, film görüşmesi için İstanbul'a geldi. Serideki rolüyle şöhreti yakalayan oyuncu, bir toplantıya katılmak için Beyazıt'ta kaldığı otelden Cağaloğlu'ndaki bir taksi durağına gitti.  Naceri'ye Parisa ve menajeri Don Kerry eşlik etti. Ünlü oyuncu gittiği durakta taksi bulamadı.

İstanbul'un tarihi caddelerinde hayranlarıyla fotoğraf çekilen aktör, bindiği taksiyonun direksiyonuna geçerek İstanbul sokaklarında taksi kullandı.

"TÜRKİYE'DE OLMAK MUAZZAM"

İstanbul'daki tecrübeleri hakkında konuşan 60 yaşındaki oyuncu, "Bir davet üzerine İstanbul'dayım. Osmanlı'dan Atatürk'e kadar olan tarihi eser ve olaylar hakkında bilgi verdiler. Tarihe ilgi duyan bir kişi olarak Türkiye'de olmak muazzamdı.

"TAKSİ SORUNU ÇOK ÜZÜCÜ"

Türkler sokakta gördüğünde beni tanıyor ama gelip konuşmak için utanıyorlar, ben de öyle olduğunu anlayınca selam veriyorum. Onlar da gelip benimle konuşuyor. Böyle büyük muazzam bir şehirde, turistlerin çokça ziyaret ettiği bir şehirde taksi sorunu olması çok üzücü."

"BURADA TAKSİCİ OLMAK İSTEMEZDİM"

Gezdiği ve film çektiği şehirlerde araba kullanmayı sevdiğini dile getiren Naceri, "Eğer oyuncu olmasaydınız Türkiye'de taksici olur muydunuz?" sorusuna "Burada taksici olmak istemezdim çünkü trafik çok karışık" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading