Yandex Metrica

Sitede Ara

Takipçisinin yorumu Gökhan Çıra'yı çileden çıkardı, ağzına geleni saydı! 'Yaparken bizle miydin?'

Takipçisinin yorumu Gökhan Çıra'yı çileden çıkardı, ağzına geleni saydı! 'Yaparken bizle miydin?'

Selin Ciğerci ile ayrılan Gökhan Çıra, geçtiğimiz haftalarda mesajlarının ifşa olmasıyla gündeme gelmişti. Eski futbolcu bu kez takipçisine verdiği yanıtla olay yarattı.

Magazin

17.02.2024, 14:37

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, hem yaptığı itiraflarla hem ifşa olan mesajlarıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Selin Ciğerci'ye ihanet ettiği itirafıyla tartışma yaratan Çıra, bu kez takipçisin verdiği yanıtla gündem oldu. Öfkeden deliye dönen Çıra, o yoruma sert yanıt verdi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"HAYALLERİNİZE ORTAK ETMEYİN"

Yeni projeleri üzerinde çalışmaya devam eden Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ikinci projesini duyurdu. Çıra, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün bu projeye başlayalı yani inşaatına başlayalı tam 1 yıl olmuş ne çabuk geçiyor zaman Allaha şükürler olsun böyle bir yer nasip etti bize çok değişik hayallerle girdiğim bu yolda şimdi Allah büyütmeyi nasip ediyor ve çok daha güzel bi 2. proje geliyor. Bu işe başlarken çok az kişi inanmıştı yapabileceğimize hatta yok denecek kadar az yani o destek yerine köstek olan arkadaşlarımız,dostlarımız varya işte onlar ne güzel işler yapmışız ki kalbimiz tertemizmiş ki Allah verdiğimiz hiçbir sözü yere düşürtmedi.

Çok şükür şimdi daha güzel işlere daha çok ekmek kapısı açmak için çalışmaya büyümeye devam. Asla hayallerinizden vaz geçmeyin arkadaşlar tek de kalsanız vazgeçmeyin ama şunuda unutmayın büyüdükçe kimseyi hayallerinize ortak etmeyin, büyüyecekseniz de tek kücülecekseniz de tek olun."

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"SELİN OLMASAYDI RÜYANDA GÖRÜRDÜN"

Bir sosyal medya kullanıcıs ise Çıra'nın gönderisine "Selin Ciğerci teşekkür et acayip duyar kasma o kadının sana desteği olmasaydı bunu rüyanda görürdün" yorumunu yaptı.  Bu sözlere sinirlenen Gökhan Çıra ise "Ya sen ne b.. biliyorsun da yazdın mesela bunu. Bizimle miydin bunları yaparken?" sözleriyle yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading