Yandex Metrica

Takipçisinin yorumu Damla Ersubaşı'nı çileden çıkardı! Verdiği yanıt dikkat çekti

Takipçisinin yorumu Damla Ersubaşı'nı çileden çıkardı! Verdiği yanıt dikkat çekti

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile akıllara kazınan Damla Ersubaşı, boşandığı eşi Mustafa Keser ile yeniden barışmıştı. Bir takipçisinin yorumu, soru cevap etkinliği yapan oyuncuyu kızdırdı.

Magazin

23.01.2024, 18:43

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem ile adını geniş kitlelere duyuran Damla Ersubaşı, özel hayatıyla sıkça gündeme geliyor. Oyuncu, geçtiğimiz eylül ayında boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile yeniden bir araya gelmişti. Ersubaşı, Instagram'da takipçilerinin sorularını yanıtladı.

"O KADAR MAKYAJA HERKES BEBEK OLUR"

Bir takipçisinin "Son halinizi çok beğendim, taş bebek gibi oldunuz" yorumuna Ersubaşı, "E o kadar makyaj, o kadar efekt ile herkes olur bir tanem" şeklinde yanıt verdi.

"TEKRAR EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Oyuncu, "Tekrar nikah kıymayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Şu an öyle bir düşüncemiz yok, muhtemelen olmaz da" diye yanıt verdi.

"SEVMİYOR BACIM, RAHATLADIN MI?"

Bir kullanıcının mesajı ise Damla Ersubaşı'nı çileden çıkardı. "Acaba o seni seviyor mu senin onu sevdiğin kadar" yorumuna cevap veren Ersubaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Sevmiyor annem, sevmiyor gülüm, sevmiyor bacım; tek ben seviyorum, en çok ben seviyorum o hiç beni sevmiyor oldu mu, rahatladın mı?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading