Yandex Metrica

Tahliye olan müzisyenlerden Bülent Ersoy'a suçlama

Tahliye olan müzisyenlerden Bülent Ersoy'a suçlama

Bülent Ersoy'un sahte PCR testi nedeniyle KKTC'de tutuklanan orkestrası tahliye edildi. Müzisyenler, Bülent Ersoy'a ilgisizliği nedeniyle tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 18:12

28 Ağustos'ta KKTC'de sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestra üyeleri, dün Lefkoşa Cezaevi'nden tahliye edildi. Müzisyenler Bülent Ersoy'a suçlamalarda bulunarak, sanatçının kendileriyle ilgilenmediğini öne sürdü.

Müzisyenler, Lefkoşa Cezaevi'nden tahliye edildikten sonra akşam saat 21.00 sıralarında Ercan'dan İstanbul Havalimanı'na geldi. Havalanında duygusal anlar yaşandı.

"HAL HATIR BİLE SORMADI"

Orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, "Tam iş sezonu açıldı, insanlar işe gitti. 2 buçuk ay orada mahsur kaldılar. Ben yoğun bakımda yattım. 1 ay otelde kaldık. Orada 4 kere, 5 kere test olduk. Bizi hasta insanların içine attılar. Bir ay otelde kaldık. Bir ay hapiste kaldık. İki arkadaşımız dönemedi. Biri pozitif olduğu için orada kaldı diğeri de halen hapiste" dedi.

Bülent Ersoy'un kendilerine hiç yardım etmediğini söyleyen İzgi, şu ifadeleri kullandı:

"Ben yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Hanım bizimle ilgilenmedi. Hiçbir yardımı olmadı. 'Avukat tutacağım' dedi ama kimsenin avukat tuttuğu yok. 'Servetimi harcayacağım' dedi ama biz kimsenin servetini filan istemiyoruz. Bize sadece bir hatır sorsaydı, arasaydı. Bizim ailelerimiz hop oturup hop kalktı hasta olduğumuzu duyunca. Biz müzisyeniz. İşimize devam edeceğiz."

"KİMSE ONUNLA ÇALIŞMAK İSTEMİYOR"

"Tekrar Bülent Ersoy'un orkestrasında çalacak mısınız?" sorusuna İzgi, "Yok canım. Bülent Ersoy kendine orkestra bulamıyor Türkiye'de. Kimse çalışmıyor, çalışmaz da. Ben onunla niye çalışayım?" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading