Yandex Metrica

'Sütyen yok' Avukat Ahmet Çakar'dan Melis Sezen'in kıyafeti hakkında 'kanunen suç' açıklaması

'Sütyen yok' Avukat Ahmet Çakar'dan Melis Sezen'in kıyafeti hakkında 'kanunen suç' açıklaması

Avukat Ahmet Çakar, dün akşam katıldığı bir televizyon programında tepki çeken açıklamalarda bulundu. Çakar, Melis Sezen'in ödül töreninde giydiği elbiseyle ilgili "O kıyafet kanunen suç, yani sütyen yok" ifadelerini kullandı.

Magazin

30.03.2024, 21:31

Eski MHP milletvekili ve avukat Ahmet Çakar, dün akşam bir televizyon programına konuk oldu. Çakar, yayın sırasında oyuncu Melis Sezen'i hedef alan açıklamalarda bulundu. Sezen'in Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafeti eleştiren Çakar'ın kullandığı ifadeler tepki çekti.

"GİYDİĞİ KIYAFET KANUNEN SUÇ"

Ahmet Çakar, Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle adından söz ettiren Melis Sezen'in geçtiğimiz aylarda Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği beyaz elbiseyle ilgili "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" dedi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Çakar'ın bu sözlerinin ardından sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı. Oyuncu Hazal Kaya'dan da meslektaşına destek geldi. Twitter hesabından tepki gösteren Kaya, "Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini, bedenini mi konuşuyorsunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading