Yandex Metrica

Survivor’a veda eden isim kim olacak? Elenecek kişi ifşa mı oldu?

Survivor’a veda eden isim kim olacak? Elenecek kişi ifşa mı oldu?

Survivor’a veda eden isim kim olacak? Elenecek kişi ifşa mı oldu? gibi sorular izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte haberin tüm ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:40

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Bilindiği üzere yeni kurallar gereği konseyde adı en çok çıkan ilk isim Birsen olmuş ve sürgün kampına gönderilmişti. Eski Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Birsen'in sürgün kampına gönderilmesine tepki gösterirken Survivor'da elenecek kişi ile ilgisi kafa karıştıran açıklamalarda bulundu. Peki Survivor'dan elenecek isim ifşa mı oldu?

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SAHRA IŞIK’TAN AÇIKLAMA

Dobra karakteri ile akıllara kazınan Sahra Işık, Gönüllüler takımının 3. dokunulmazlığı kaybedeceğini önceden bildi. Gönüllüler takımının dokunulmazlığı kaybedeceğini ve sürgün adasına Gizem Kerimoğlu'nu göndereceğini Instagram'ından paylaşan Sahra Işık, elenecek kişiyi de söyledi. Peki Survivor'dan elenecek isim ifşa mı oldu?

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

İDDİALI AÇIKLAMA

Birsen Bekgöz'ün sürgün adasına gönderilmesine tepki gösteren Sahra Işık Instagram'dan yaptığı kafa karıştırıcı paylaşımda şunları söyledi: "Sadece şunu söylemeliyim Birsen elenmeyecek ve adaya geldiğinde korkacak çok kişi olacak."

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

ADAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLACAK?

Gündem yaratan açıklamalarına devam eden Sahra Işık, "Büyük ihtimal bir dokunulmazlığı Gönüllüler kaybedecek ve Gizem Kerimoğlu aday olacak ve elenecek" diye konuştu. Işık'ın dediklerinin doğru çıkmasının ardından kafalarda soru işareti oluştu. Işık'ın bu yorumları kendi tahminine göre mi yoksa içerden aldığı bilgiye göre mi ifade ettiği sorusu gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading