Yandex Metrica

Survivor'un eski yarışmacısı Yiğit Poyraz'dan bomba itiraf! Gerçeği açıkladı, Acun tepki topladı!

Survivor'un eski yarışmacısı Yiğit Poyraz'dan bomba itiraf! Gerçeği açıkladı, Acun tepki topladı!

Survivor 2021 yarışmacısı ve finalisti Yiğit Poyraz, bir YouTube kanalında verdiği röportajda verdiği cevapla yarışmayı izleyenleri şaşkına çevirdi.

Magazin

11.03.2024, 07:19

Survivor her  yıl yayınlandığı anlarda izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Zorlu ada şartlarında hayatta kalmanın yanı sıra, yarışmacıların yemek yiyemeden verdikleri mücadele izleyenlere 'Survivor'da acaba gerçekten yarışmacılara yemek verilmiyor mu? sorularını sorduyordu.

Survivor 2021'de finale kalan ve 2. olarak ayrılan Yiğit Poyraz, bir YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Poyraz, sunucunun kendisine yönelttiği Survivor sorusuna ise şu cevabı verdi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

''Size gerçekten bir şey yedirmiyorlar mıydı?'

Yiğit Poyraz, program sunucusunun ''Size hakikaten bir şey yedirmiyorlar mıydı?'' sorusu karşısında cevapsız kaldı. Modaratörün, ''İmzaladığınız bir kontrat var muhtemelen'' yorumuna ''Evet, o yüzden bu konular hakkında açıklama yapmayı tercih etmiyorum'' cevabını veren Poyraz, ''Çok aç kaldığımı, çok kilo verdiği belirtmek isterim. Yaklaşık 20 kilo verdim.'' ifadelerini kullanarak konuyu hemen kapatmak istedi.. Poyraz'ın bu tavırları, Acun Medya'nın yarışmacılara imzalattığı gizlilik sözleşmesinin sonuçlarının neler olduğu konusunda izleyicileri meraklandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading