Yandex Metrica

Survivor Sude Burcu kimdir? Sude ve Mert sevgili mi? Sude ve Mert arasındaki olay ne?

Survivor Sude Burcu kimdir? Sude ve Mert sevgili mi? Sude ve Mert arasındaki olay ne?

Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Sude Burcu ve Mert Öcal aşk yaşadıkları iddiasıyla gündeme geldi. Olayın ardından Sude Burcu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki Survivor Sude kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Sude ve Mert sevgili mi? Sude ve Mert olayı ne?

Magazin

28.01.2024, 00:44

Survivor 2019'da yarışan ve All Star kadrosunda yeniden mücadele etmeye başlayan Survivor Sude Burcu'nun Mert Öcal ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Mert ve Sude arasında yaşanan olay ve Sude'nin hayatı merak konusu oldu. Peki Survivor Sude kimdir, kaç yaşında? Survivor Mert ve Sude olayı ne? İşte merak edilenler...

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SUDE BURCU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sude Burcu 11 Mayıs 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Babası futbol antrenörü, annesi pilates eğitmenidir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sude tekvandocudur. Spor kariyerine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde profesyonel olarak devam eden Sude, aynı zamanda zumba eğitmenliği de yapıyor.

Sude Burcu, 2 kez Avrupa üçüncülüğü, 1 kez Balkan şampiyonluğu, 7 kez Türkiye şampiyonluğu gibi dereceler aldı. 1.66 boyunda olan Sude, 57 kilogram. Tekvandocu Sude Burcu, 2019 Survivor kadrosunda da yer alıyordu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SURVİVOR MERT SUDE SEVGİLİ Mİ?

Nisa ve Ogeday'ın söylediklerinin ardından Sude ve Mert sevgili mi? Sude ve Mert olayı ne? Sude Mert arasında ne var? gibi sorular merak edildi. Sude ve Mert'in ilişkisi olduğu iddia ediliyordu. 

Mert ve Sude baş başa konuşmuş, ikiliden Mert Öcal "Sana karşı, kendime karşı, başkalarına karşı hatalarım var, evet. Onun için özür dilerim. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim. Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench'ten bench'e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar" ifadelerini kullanmıştı.

Sude ise "İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an." demişti. 

SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMASI OLAY YARATTI

Survivor'un 16 Şubat akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden yayınlanan fragmanda Mert'in Sude'ye çiçek verdiği ve "Sevgililer günün kutlu olsun" dediği görülüyor. Mert ve Sude'nin bu hamlesinin ardından Nisa ile Sude arasında büyük tartışma çıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading