Yandex Metrica

Survivor şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor tatil ödülünün sahibi kim oldu?

Survivor şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor tatil ödülünün sahibi kim oldu?

Survivor All Star'da birleşme partisi heyecanı yaşanıyor. Dün akşama ekrana gelen bölümde yarışmacılar sahnede seçtikleri şarkıları seslendirdi. Gecenin sonunda kazanan isim tatil ödülünün sahibi oldu. Peki Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, ödülün sahibi kim oldu?

Magazin

23.04.2024, 22:02

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da birleşme partisi yapılıyor. Yarışmanın dün izleyici ile buluşan bölümünde yarışmacılar şık kıyafetlerini giyerek hazırlandı. Tepeden tırnağa yenilenen yarışmacılar güzel bir yemeğin ardından eğlendi.

Daha sonra Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasında yarışmacılar sahne aldı. Müzik yarışmasında yarışmacılar sahnede hünerlerini gösterdi. Kazanan isim büyük ödülün de sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor birleşme partisinde yapılan şarkı yarışmasında birinci olan isim Gizem Memiç oldu. Gizem, aynı zamanda büyük ödülün sahibi oldu. Güzel yarışmacı, gelecek yıl arkadaşlarıyla birlikte Dominik'e tatile gidebilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading