Yandex Metrica

Survivor eleme adayı kim? 23 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim? 23 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Programın 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Oyunu kaybeden takım ada konseyinde oylamaya gitti. Haftanın dördüncü eleme adayı oylama sonucunda belli oldu. Peki 23 Mayı Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim?

Magazin

23.01.2024, 19:18

Survivor'da yarışmacılar finale her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor. Yarışmacılar ada macerasında şampiyonluğu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor. Survivor'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkura çıktı. Daha sonra kaybeden takımdan bir kişi haftanın son eleme adayı oldu. Peki 23 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim? 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımı tüm güçleriyle parkura çıktı. Kadınlar etabının kazananı gönüllüler oldu. Erkekler turunun kazananı ise 8-6'lık skorla gönüllüler oldu. Böylece dokunulmazlığı gönüllüler kazandı ve ünlüler takımı eleme adayı belirlemek için konseye gitti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SURVİVOR ELEME ADAYI

Survivor All Star'da haftanın ilk üç adayı Berkan, Ayşe ve Hikmet olmuştu. Dün akşam toplanan konseyde ünlüler oylama yaparak haftanın son eleme adayını belirledi. En çok oy alan Sude, son eleme adayı oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading