Yandex Metrica

Survivor'dan elenen Hikmet Tuğsuz hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! Hiç göründüğü gibi değilmiş

Survivor'dan elenen Hikmet Tuğsuz hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! Hiç göründüğü gibi değilmiş

Survivor All Star'da adım adım sona doğru yaklaşılırken, heyecanlı mücadelelere sahne olan yarışmada geçtiğimiz gün Hikmet Tuğsuz en az oyu alarak hayallerine veda etti. Performansının yanı sıra kavgalarıyla da biline Hikmet Tuğsuz'un hiç bilinmeyen özellikleri...

Magazin

23.01.2024, 19:28

Survivor All Star 2022 finali için geri sayım başladı. Dominik'te 15 Ocak tarihinde başlayan macera sona eriyor. Yarışmacılardan bir kişi hayallerine ulaşarak şampiyonluğu elde edecek. Nefes kesen anların yaşandığı yarışmada son yapılan eleme konseyinde Hikmet Tuğsuz SMS oylamasında en az oyu alarak elendi.

Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı ile eleme potasına giren Hikmet Tuğsuz'un ada macerası sona erdi. Tuğsuz, elemenin ardından sosyal medyanın en çok konuşulanlarından oldu. 

HİKMET TUĞSUZ'UN YAŞI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Survivor 2022 All Star yarışmasına performansının yanı sıra yaşadığı tartışmalarla da damgasını vuran Hikmet Tuğsuz'un yaşı duyanları şaşırttı. 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesinde dünyaya gelen Hikmet Tuğsuz, 36 yaşında. Sosyal medyada yarışmacıyla ilgili "Hiç beklemiyorduk" , "Göründüğü gibi değilmiş" yorumları yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading