Yandex Metrica

Survivor'da olay! Hikmet ve Yunus Emre birbirine girdi, Acun Ilıcalı'dan diskalifiye açıklaması geldi

Survivor'da olay! Hikmet ve Yunus Emre birbirine girdi, Acun Ilıcalı'dan diskalifiye açıklaması geldi

Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Dün ekrana gelen bölümde Ünlüler-Gönüllüler ödül oyunu için mücadele etti. Gönüllüler takımında Yunus Emre ve Hikmet'in kavgası yarışmanın dünkü bölümüne damgasını vurdu.

Magazin

26.02.2024, 11:40

Survivor All Star 2022'de yarışma heyecanı devam ediyor. Yarışmanın 8 Şubat Salı günü ekrana gelen son bölümünde iki takım ödül oyunu için yarıştı. Heyecanın yüksek olduğu oyunda Gönüllüler takımından Yunus Emre ve Hikmet birbirine girdi. Yunus Emre, oyun sırasında takım arkadaşlarından Ogeday ve Berkan'a sert çıkış yaptı. İki oyuncu ise Yunus Emre'yi bağırmaması konusunda uyardı. 

HİKMET ARAYA GİRDİ, GERİLİM DAHA DA YÜKSELDİ

Sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre ise "Sen ne ayaksın?" diyerek üzerlerine yürüdü. Hikmet'in sakinleştirmek için araya girmesiyle ortam daha da gerildi. Hikmet'in müdahalesine sinirlenen Yunus Emre, "Sen benim sabrımı çok zorluyorsun" deyince tansiyon iyice yükseldi. 

Hikmet ve Yunus Emre'yi takım arkadaşları zor ayırdı. Yunus Emre'yi sunucu Murat Ceylan sakinleştirmeye çalıştı.

"ETTİĞİ KÜFÜRLERİ DUYSAM FARKLI OLURDU"

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında konunun ada konseyinde de devam ettiği görülüyor. Yunus Emre'nin "Daha önce bench'te sesini yükselten çok arkadaşımız oldu. Ancak kimseye böyle müdahale edilmedi. Bunun beni kışkırtmaya yönelik müdahale olduğunu düşünüyorum" ifadeleri dikkat çekiyor. Hikmet ise "Amacım sadece ayırmaktı. Daha sonra etmiş olduğu küfürler olmuş. Ben bunları duymadım duysaydım farklı olurdu." diyor.

ACUN ILICALI'DAN DİSKALİFİYE UYARISI

Acun Ilıcalı ise "Söylediğin cümleler kelimeler kabul edilebilir değil. Fevri hareketlerinde kabul edilebilir değil. İhraç ettiğimiz yarışmacı çok biliyorsun Survivor'da" diyerek Yunus Emre'yi uyarıyor.


Loading