Yandex Metrica

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor'da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor'da ikinci dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu her iki takım arasında kıyasıya mücadeleyle geçti. 2023 Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan takım belli oldu. Ayrıca Survivor eleme adayları da yapılan mücadelenin sonucunda netleşti. Peki, 23 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? İşte yaşanan son gelişmeler...

Magazin

08.02.2024, 21:38

Survivor'da ünlülerden potaya giren iki eleme adayının yanı sıra kırmızı takımdan iki isim de Survivor'dan ayrılmak istediklerini belirterek ayrılmışlardı. 

Peş peşe sürpriz ayrılıklar sonrasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, dokunulmazlığı kim kazandı? 23 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? Yokluk Adası'na kimler gitti? 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, 23 Ocak 2023 Pazartesi günü ikinci dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarıştı. Oyunun ödülü ise çikolatalı bisküvi oldu.

Dokunulmazlık oyununda kadınların mücadelesine kazanan 8-7 ünlüler oldu. Kıran kırana süren erkeklerin yarışı 7-7 berabere iken Murat Eken'in sayısı ile ünlüler ilk galibiyetini kazandı. Böylece dokunulmazlık ve ödül ünlüler takımının oldu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SURVİVOR YOKLUK ADASI'NA KİM GİTTİ? 

Yokluk adasının ilk giden isimler  ünlüler takımından Yusuf Güney ve Ertuğ olmuştu. Ertuğ ve Yusuf Güney, Yokluk Adası'nda adaylıktan kurtulmak için bir oyuna çıktı. Oyunda başarılı olan Ertuğ eleme potasından kurtuldu.

İkinci dokunulmazlık sonunda ilk eleme adayı, oylama sonucu gönüllüler takımından Aziz seçildi. Gönüllülerden performans birincisi Kardelen oldu ve ikinci gitme adayını söyledi.

Performans birincisi Kardelen, ikinci gitme adayı olarak yedeklerden yarışmaya katılan Fatih'in ismini verdi. Böylece Yokluk Adasına gönüllüler takımından Aziz ve Fatih gidiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading