Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor'da dün kim elendi? 26 Nisan Survivor kim gitti? Adaya veda eden isim belli oldu!

Survivor'ın 26 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacıların mücadelesinin ardından adaya veda eden isim belli oldu. Programı takip edenler Survivor kim elendi, kim gitti? sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki 26 Nisan Survivor kim elendi? İşte merak edilenler...

Magazin

23.01.2024, 19:11

Survivor All Star'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde iki takım ödül oyunu için parkurda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, Danilo Zanna'nın hazırlayacağı yemek ödülünü kazanmak için kıran kırana mücadele etti.

Yarışmanın kadınlar mücadelesini Sema'nın aldığı sayı ile ünlüler kazandı. Erkekler etabında ise Batuhan'ın aldığı sayı ile ünlüler ödül oyununu kazandı. Ancak ünlülerin geçtiğimiz hafta kural ihlali yapması nedeniyle ödülden gönüllüler faydalandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SURVİVOR KİM ELENDİ 26 NİSAN?

Ödül oyununun ardından eleme konseyi gerçekleşti. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarından sonra eleme adayları Evrim, Ayşe, Gökhan ve Barış olmuştu. Yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Gökhan Keser oldu. 

Ada konseyinde konuşan Gökhan, "Sonuna kadar mücadelemi verdim. Adaptasyon sorunu da yaşadım. Kendi sezonumdan çok farklıydı, ama tabi bunlar bahane değil, performansımın daha iyi olması gerekiyordu. Ben yine de sevdiklerimi ve ailemi gururlandırdığımı düşünüyorum. Bu hikaye burada bitiyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading