Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Barış Murat Yağcı'dan radikal karar! Sevenlerini üzecek açıklama geldi

Survivor Barış Murat Yağcı'dan radikal karar! Sevenlerini üzecek açıklama geldi

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Barış Murat Yağcı, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açan Yağcı, hayranlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:37

Çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Barış Murat Yağcı, katıldığı Survivor 2020'de adını geniş kitlelere duyurmuş, final koltuğuna oturmuştu. Şampiyonluğu Cemal Can Canseven'e kaptıran oyuncu, yarışmanın ardından Nisa Bölükbaşı ile ilişkisiyle uzun süre konuşulmuştu.

Survivor 2022'ye de katılan Barış Murat Yağcı, bu kez finalistliğe kadar gelemedi. Yarışmadan elenen Yağcı, yeni bir aşka yelken açtı. Dominik'ten döndükten sonra Almanya'ya giden Yağcı, Laura Celine isimli yabancı bir modelle aşk yaşamaya başladı. 

"EVLİLİK KRİTİK BİR KARAR"

Snob Magazin'in haberine göre Barış Murat Yağcı, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, evlilik açıklamasıyla şaşırttı.

Yağcı, "Güzel giden bir ilişkim var. Sevgilime Almanya'da yaşıyor. Şimdilik evlilik ve çocuk düşüncemiz yok. Ama 2-3 sene içerisinde de evlenmiş olmam gerek, yaş geçiyor. Evlilik çok kritik bir karar" diye konuştu.

YURT DIŞINA MI YERLEŞİYOR?

Türkiye'deki ekonomik koşullara dikkat çeken oyuncu, "Ekonomik koşullar tam anlamıyla düzelmezse yurt dışına yerleşebilirim" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading