Yandex Metrica

Survivor Ardahan'dan Alişan'ı duygulandıran hareket! Demet Akalın da kayıtsız kalmadı 'Sen bizim için...'

Survivor Ardahan'dan Alişan'ı duygulandıran hareket! Demet Akalın da kayıtsız kalmadı 'Sen bizim için...'

Survivor yarışmacılarından Ardahan'ın kazandığı sayıyı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a armağan etmesi seyircilerin gönlünü kazandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, duygulandıran bir not yazdı.

Magazin

23.01.2024, 18:39

Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, geçtiğimiz temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatıyla sarsılan Alişan, zor günlerini atlatmaya çalışıyor. Şarkıcıdan, Survivor'da Selçuk Tektaş'ı anmayı ihmal etmeyen Ardahan'la ilgili duygulandıran bir paylaşım geldi.

Survivor All Star 2022 kadrosunda mücadele eden Ardahan Uzkanbaş, Gönüllüler takımına kazandırdığı sayıyı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a armağan etti. Ardahan, sayı kazanmasının ardından "Ruhun şad olsun Selçuk abi" dedi. O anların ardından Alişan'dan da karşılık geldi.

"BİZİM ŞAMPİYONUMUZ SENSİN"

Instagram hesabında paylaşım yapan şarkıcı, "30 gün bizimleydin, hiç tanımadan Selçuk’u her gün bizimle dua ettin... Sen benim için, bizim için şampiyonsun kardeşim.. Seni çok seviyorum ve her zamanda yanındayım, yanındayız..." ifadelerini kullandı.

Alişan'ın paylaşımına kısa süre içinde çok sayıda beğeni geldi. Hakan Hatipoğlu ve Demet Akalın gibi ünlü isimlerden de destek yorumları geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading