Yandex Metrica

Survivor All Star'da sürpriz isim eleme adayı oldu! Şaşkına çeviren yarışmacı potada... Elenme ihtimali yüksek

Survivor All Star'da sürpriz isim eleme adayı oldu! Şaşkına çeviren yarışmacı potada... Elenme ihtimali yüksek

Survivor All Star'da haftanın eleme adayı merak konusu oldu. Ada Konseyi'nde Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayını Acun Ilıcalı açıkladı. Potaya ismi yazılan sürpriz isim dengeleri değiştirecek. Survivor'da tehlike çanları onun için çalıyor. İşte elemeye kalan Survivor All Star yarışmacısı...

Magazin

23.01.2024, 19:17

Milyonların severek izlediği Survivor'da heyecan artarak devam ediyor. Türkiye'nin en çok konuşulan medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star'da oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kazanan takım belli oldu. Günün sonunda düzenlenen ada konseyinde yarışmayı kaybeden takım arasından bir isim potaya ismi yazılarak yokluk adasına gönderildi. Peki elemeye ismi yazılan yarışmacı kim oldu?

20 Mayıs Cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER TAKIMI KAZANDI

Survivor All Star'da 20 Mayıs 2022 Cuma akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ALL STAR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da düzenlenen haftanın ilk konseyinde yapılan oylamanın sonucu Acun Ilıcalı açıkladı. 20 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da eleme adayı olarak seçilen ve yokluk adasına giden isim Berkan Karabulut oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading