Yandex Metrica

Survivor All Star'da bu hafta eleme yapılmadı! Acun Ilıcalı'dan Aycan Yanaç açıklaması

Survivor All Star'da bu hafta eleme yapılmadı! Acun Ilıcalı'dan Aycan Yanaç açıklaması

Survivor All Star'ın yeni bölümünde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Barış, Mert, Evrim ve Birsen eleme potasındaydı ancak bu hafta eleme olmayacağı açıklandı.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Nefes kesen anların yaşandığı yarışmada ünlüler ve gönüllüler kazanmak için mücadele ediyor. Yarışmanın son bölümünde eleme heyecanı yaşanması bekleniyordu. Ancak eleme olmayacağı duyuruldu.

YARIŞMA KURALLARI DEĞİŞTİ

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, değişen kurallar olduğunu belirterek "Birinci performans hesaplama ile ilgili. Yarışmacının kendi oynadığı 5 güne bakıyoruz. En az 2 kere oynama kaydı ile birinciyi hesaplıyoruz. Sürgüne gitmenin zerre dezavantajı yok. Mert'ten beklediğimiz tek şey var: Seri birincilikler. Eğer sen şu ekipte birinci olursan sana özel ödül vereceğim. Bakalım sistem mi önünde engel yoksa baktığım zaman gerildiğim ünlüler takımı mı?" dedi.

 

SÜRGÜN ADASI KARARI

Ilıcalı, sürgün adasıy hakkında yeni kararı şöyle açıkladı:

"Sürgün adasına bundan sonra 2-2 gidilecek. Böylece 4 kişi sürgün adasında kalmayacak. İki yarışmacı üçüncü oyun öncesinde kamp alanına dönecek ve diğer belirlenen iki yarışmacı da akabinde sürgün adasına gidecek."

AYCAN ADAYA VEDA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Aycan'ın bir süre doktor gözetimi altında tutulmasına karar verilmişti. Aycan'ın yarışmaya yeniden dönmeye hazır hissetmediği açıklanmıştı. Acun Ilıcalı, Aycan'ın adaya veda etmesi nedeniyle bu hafta eleme olmayacağını açıkladı. "Biliyorsunuz Aycan ile ilgili haber bekliyorduk. Ben ümitli değilim demiştim, tahminim doğru çıktı. Aycan, şartların zorluğuna dayanamayarak Survivor'a devam edemiyor. Şartlar gelmiş geçmiş en zor şartlar" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading