Yandex Metrica

Survivor Adem Kılıçcı nişanlısı kimdir? Nil Şenver İnstagram hesabı nedir?

Survivor Adem Kılıçcı nişanlısı kimdir? Nil Şenver İnstagram hesabı nedir?

Survivor AllStar 2022'de birleşme partisinde Adem Kılıçcı herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Nişanlandığını söyleyen Kılıçcı gündemi salladı. Merak edilen, "Survivor Adem Kılıçcı nişanlısı kimdir? Nil Şenver İnstagram hesabı nedir?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Magazin

05.04.2024, 17:45

Survivor AllStar 2022 birleşme partisinde şarkı söyledikten sonra nişanlandığını açıklayan Adem Kılıçcı, sosyal medyanın gündeminde. Peki, Survivor Adem Kılıçcı nişanlısı kimdir? Nil Şenver İnstagram hesabı nedir? İşte detaylar...

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

NİL ŞENVER KİMDİR?

Nil Şenver İstanbul'da ikamet etmektedir. 1987 yılında dünyaya gelen Nil Şenver 2001 senesinde Robert Koleji'ne başlamıştır. Bal Kaymak adında bir atı olduğu bilinen Nil Şenver ve Adem Kılıçcı'nın sosyal medya hesaplarında Bal Kaymak ile pozları bulunuyor. Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden 3.98 ortalama ile 2010 senesinde en başarılı öğrenci olarak mezun oldu. Şimdilerde büyük bir firmada Bölgesel Kıdemli Marka Müdürü olarak çalışmaktadır.

Nil Şenver'in Instagram kullanıcı adı @nilsenver'dir

Survivor AllStar 2022'de birleşme partisinde duygusal bir performans sergileyen Adem Kılıçcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hayırlı bir yola girdik. Boynumda zaten taşıyorum. Nişanlandım. Onu çok seviyorum, çok özledim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading