Yandex Metrica

Survivor'a savaş açtılar! Batuhan Karacakaya'dan Sema Aydemir'e ortalığı karıştıracak sözler! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Survivor'a savaş açtılar! Batuhan Karacakaya'dan Sema Aydemir'e ortalığı karıştıracak sözler! Gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi

Survivor finalinin ardından polemikler devam ediyor. Yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya Acun Ilıcalı ile ters düşmüştü. Karacakaya bu kez Sema Aydemir'in fotoğrafına verdiği yanıtla tartışma yarattı.

Magazin

21.03.2024, 01:50

Survivor All Star, 30 Haziran gecesi yapılan büyük final ile bu yıl ki macerasını sonlandırdı. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının yankıları sürerken, Batuhan Karacakaya'nın ailesi ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan tartışma gündem olmuştu. Ilıcalı Survivor SMS oylaması sıralamalarını da paylaştı ancak polemikler devam ediyor.

"ÇIKTIĞIN HER OYLAMADA ELENDİN"

Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesi Gülhayat Karacakaya'nın sözlerine "Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı" şeklinde yanıt vermişti.

"MESELE YENMEK YENİLMEK DEĞİLMİŞ"

Şimdi ise Batuhan sosyal medyadan göndermeli bir yorumda bulundu. Sema Aydemir'in Survivor paylaşımına Batuhan'dan ilginç bir yanıt geldi. 

Survivor Sema, Batuhan ve Atakan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak "Bu çok gaza gelip boyandığımız gün yenilmiş miydik biz ya. Çok da şey yapmayalım dedim ben size" yazdı.  Batuhan ise "Mesele yenmek yenilmek değilmiş zaten" şeklinde yanıt verdi. O sözler Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading