Yandex Metrica

Survivor 20 Mart 2022 kim elendi, kim gitti? Survivor adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 20 Mart 2022 kim elendi, kim gitti? Survivor adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, yarışmada dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyinde eleme adayları belli oldu. Survivor 2022 kim elendi, kim gitti soruları araştırılıyor. Peki Survivor 20 Mart 2022 Pazar kim elendi, kim adaya veda etti? İşte detaylar...

Magazin

19.02.2024, 15:21

Survivor All Star 2022 dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Yapılan dokunulmazlık mücadelesinin ardından Survivor'da konsey toplandı ve bir kişi daha hayallerine veda etti. Ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlık oyununda zorlu bir parkurda kıyasıya yarıştı. İki takım da denizde ve plajda oynanan oyunda son ana kadar mücadele vererek dokunulmazlığı kazanmaya çalıştı. 

Dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler takımı oldu. Takıma lüks bir villada dinlenme, yemek yeme ve eğlence ödülü verildi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SURVİVOR 20 MART 2022 KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Daha sonra ada konseyinde gönüllüler takımının eleme adayı belirlendi. Konseyde en çok Evrim'in ismi yazıldı. Performans birincisi olan Nagihan ise eleme potası için Atakan'ın ismini söyledi. Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik ve Atakan Arslan arasından SMS sonuçlarına göre Survivor'a veda eden isim açıklandı.

SMS oylamasına göre Mert Öcal, Survivor All Star 2022'ye veda eden isim oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading