Yandex Metrica

Star TV'den şaşırtan karar! Ada Masalı neden final yapıyor?

Star TV'den şaşırtan karar! Ada Masalı neden final yapıyor?

Star TV'nin Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan başrollü Ada Masalı dizisi için final kararı alındığı duyuruldu. Dizinin son bölümleri çekiliyor.

Magazin

23.01.2024, 18:19

Star TV'nin yaz aylarında izleyici ile buluşturduğu romantik komedi dizisi Ada Masalı için final kararı alındı. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın başrolde olduğu dizi için final bir süredir arka planda bırakılıyordu. Ancak günü değiştirilen ve çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan dizinin reytinglerindeki düşüş dikkat çekiyordu. 

Reytinglerde başarılı olamayan dizi için final kararı verildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizi 25. bölümde final yapacak. İzmir Seferihisar'da çekilen dizinin son 2 bölümünün çekimleri yapılıyor. Ada Masalı 11 Aralık akşamı yayınlanacak 25. bölümüyle ekrana veda edecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda ikiliye İek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Cem Anıl Kenar, Özge Demirtel, Beril Pozam, Rami Narin, Eylül Ersöz, Bedia Ener, Merve Nur Bengi, Mesut Özkeçeci, Fatih Yücebağ, Bensu Begoviç, Mustafa Aran ve Eren Devrim gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading