Yandex Metrica

Son dakika: Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Son dakika: Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberine göre, Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir anda rahatsızlanan ünlü sanatçı Kadir İnanır, Denizli'de bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Magazin

23.01.2024, 18:20

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir anda fenalaşan sanatçı Kadir İnanır, ambulansla Denizli’ye getirildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen İnanır, burada yoğun bakım servisine alındı.

Yapılan kontrolde, ünlü sanatçının beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirlenirken, hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

Vücudunun yüzde 80 felç riski taşıdığı belirtilen İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip altında olacağı, duruma göre ameliyat edileceği bildirildi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"KENDİSİNİN DURUMU İYİ"

İnanır'ın durumu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz."

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

KADİR İNANIR KİMDİR?

Kadir İnanır, 15 Nisan 1949 tarihinde Ordu'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Fatsa'da tamamlayan İnanır, şehitli okul gösterilerinde sahne yeteneğini sergiledi. İstanbul'da yatılı olarak okuduğu İstanbul Haydarpaşa Lisesi'nden sonra Marmara Ünervitesi İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon Bölümü’nü bitirdi.1967 yılında Ses dergisi'nin gerçekleştirdiği "Sinema Artisti Yarışması"'nda finale kaldı, 1968 düzenlenen Saklambaç gazetesinin "Fotoroman Artisti Yarışması"'nda da birinci oldu. Bir süre fotoromanlarda oynadıktan sonra Yedi Adım Sonra (1968) adlı filmdeki küçük bir rolle sinemaya başladı. İlk kez başrolde oynadığı 1970 tarihli, Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kara Gözlüm filminde Türkan Şoray'la başrolleri paylaştı. İlerleyen yıllarda Şoray'la birden fazla film daha çevirerek Türk sinemasının erkek yıldızları arasına girdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading