Yandex Metrica

Somer Şef aşka geldi, sevgilisi Pınar Kayabaşı ile pozlarını paylaştı! Yorumların ardı arkası kesilmedi! 'Kızı sandım'

Somer Şef aşka geldi, sevgilisi Pınar Kayabaşı ile pozlarını paylaştı! Yorumların ardı arkası kesilmedi! 'Kızı sandım'

Masterchef jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, sevgilisi Pınar Kayabaşı'nın doğum gününü Instagram hesabından kutladı. İkilinin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

08.04.2024, 08:07

Masterchef Türkiye'de uzun süredir jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmadaki giyim tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Özel hayatıyla da gündeme gelen ünlü şef, bir süredir Pınar Kayabaşı ile aşk yaşıyor. İlişkisini gözlerden uzak şekilde yaşayan şef, sevgilisiyle pozlarını sosyal medyada ilk kez paylaştı.

Sivrioğlu, peş peşe pozlarını yayınlayarak sevgilisi Pınar Kayabaşı'nın doğum gününü kutladı. Ünlü şef, paylaşımına "Mutlu yıllar" notunu düştü. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"SEVENE, SEVGİYE SAYGI DUYMAK LAZIMDI"

 "İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür" ifadelerini de ekledi. 

Somer Şef'in o paylaşımına hem takipçilerinden hem ünlü isimlerden çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Çok sayıda kullanıcıdan "Kızı zannettim", "Kızınızın doğum günü kutlu olsun", "Kızınız size benziyor", "Baba kız güzel anlaşıyorlar" gibi yorumlar geldi. 

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">Bu gönderiyi Instagram'da gör

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">A post shared by Somer Sivrioglu (@somersivrioglu)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading