Yandex Metrica

Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun İzzet Yıldızhan itirafı ortalığı karıştırdı! İmam nikahı kıyıp...

Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun İzzet Yıldızhan itirafı ortalığı karıştırdı! İmam nikahı kıyıp...

İzzet Yıldızhan son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Sisi lakaplı Seyhan Soylu, İzzet Yıldızhan'la aşk yaşadığını, bir dönem imam nikahlı olduklarını söyledi.

Magazin

22.03.2024, 13:06

Son günlerde Alişan'ın iddiaları ve kostüm tartışmasıyla sık sık adından söz ettiren İzzet Yıldızhan'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sisi lakaplı Seyhan Soylu, bir dönem türkücü ile aşk yaşadıklarını iddia etti. Al Sana Haber programına telefonla bağlanan Ahu Tuğba ise iddiaları doğrulayarak şoke eden detayları anlattı.

"SİSİ İZZET'İ ÇOK SEVDİ"

Ahu Tuğba, "Çok sevdi, çok acı çekti. Bir bakıyordum uyumuyordu, omzumda ağlardı. Yatıp kalkıp İzzet.." ifadelerini kullandı. Ebru Polat'ın "Seyhan, İzzet Yıldızhan için intihar etmiş. Bu doğru mu?" sorusu üzerine sanatçı, "Evet, hatta sol bileğinde izi olması lazım" yanıtını verdi.

"AYRILMA SEBEBİMİZİ ANLATIRIM"

Yıldızhan ile imam nikahlı olduklarını doğrulayan sözler söyleyen Seyhan Soylu, "Araya giren aracılar, mafyavari tipler var. Beni kimse tehdit edemez bu konuyla ilgili. Araya giren mafyalardan bir tane daha tehdit telefonu alırsam, savcılığa ayrılma sebebimize kadar anlatırım!" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading