Yandex Metrica

Sınır tanımıyor! Burcu Özberk'in iç çamaşırsız fotoğrafı sosyal medyada rekor kırdı

Sınır tanımıyor! Burcu Özberk'in iç çamaşırsız fotoğrafı sosyal medyada rekor kırdı

Güzelliği ve cesur pozlarıyla magazin gündeminde yer almayı başaran 32 yaşındaki oyuncu Burcu Özberk iç çamaşırsız tatil fotoğrafı paylaştı.

Magazin

23.03.2024, 19:27

Rol aldığı dizilerdeki oyunculuğu ve güzelliğiyle son yılların magazin gündeminde yer alan isimlerinden biri olan Burcu Özberk, paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çekti.

Burcu Özberk'in Instagram'da paylaştığı fotoğrafına kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Özberk'in takipçileri, fotoğrafı 'çok güzelsin' şeklinde yorumladı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Instagram’da 9 milyonu aşan takipçi sayısına sahip olan güzel oyuncu Burcu Özberk 11 Aralık 1989 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading