Yandex Metrica

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bebek heyecanı! Bebeğin cinsiyeti ne?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bebek heyecanı! Bebeğin cinsiyeti ne?

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Emirgan'da görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, bebeğin cinsiyetiyle ilgili konuştu.

Magazin

13.03.2024, 02:04

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu 5 yıl önce Cunda Adası'nda nikah masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. Bebeklerinin doğumundan sonra Marmaris'te yaşamaya başlayan çiftten yine müjdeli bir haber gelmişti.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal'ın üç buçuk aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Çiftin haberi yalnızca ailelerine söylediği, kimsenin duymaması için özen gösterdiği belirtilmişti. 

İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Emirgan trafiğinde görüntülendi. Yakışıklı oyuncu, görüntü alan gazetecilere "Bana bu akşam müsaade edin" diyerek yorgun olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

BEBEĞİN CİNSİYETİ NE?

İmirzalıoğlu, bebeğin cinsiyetiyle ilgili soruya "Henüz belli olmadı" yanıtını verdi. 

Çift, geçtiğimiz haftalarda verdikleri röportajda "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi, Allah herkese nasip etsin inşallah" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading