Yandex Metrica

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor! 'Resmi bir yola girdik'

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor! 'Resmi bir yola girdik'

İkinci kez nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın evliliklerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Boşanacakları konuşulan çiftten Sinan Akçıl, resmi bir yola girdiklerini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:45

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 2019 yılında nikah masasına oturmuş, 9 ay sonra boşanma kararı almıştı. Ayrı kalmaya dayanamayan çift, yeniden bir araya gelerek Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturdu. Bir süredir birlikte görünmeyen çiftin evliliklerinde kriz olduğu iddia edilmişti. 

Açıklama yapan Sinan Akçıl, "Şu anda evlilik çıkmazındayız. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ayrı bir eve geçtim. Ne karar alırız bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz." demişti.

Burcu Kıratlı ise ayrılığı doğrulayarak "Evet, şu an bir boşanma durumumuz var ama beklemedeyiz. Asla aldatma yok. Araya üçüncü kişiler girdi. Bizim derdimiz tamamen kendimizle." ifadelerini kullanmıştı.

"RESMİ BİR BOYUTA GEÇTİ"

Geçtiğimiz akşam Dilberay filminin galasına katılan Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı ile boşanacaklarını belirterek davanın açıldığını dile getirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, "Boşanacağız. Artık resmi bir duruma girdi süreç. Karşılıklı anlayışlı bir şekilde. Bu konularda daha fazla konuşmayalım" dedi.

SOYADI HAMLESİ DİKKAT ÇEKTİ

Evlilikleriyle ilgili kararı düşünme aşamasında olduklarını söyleyen çiftten Burcu Kıratlı'nın sosyal medya hesabında 'Akçıl' soyismini silmesi dikkat çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading