Yandex Metrica

Sinan Akçıl'ın sahip çıktığı hayranı başına bela oldu! Savcılığa şikayet etti 'Beni küçük düşürdü'

Sinan Akçıl'ın sahip çıktığı hayranı başına bela oldu! Savcılığa şikayet etti 'Beni küçük düşürdü'

Sinan Akçıl, kendisiyle fotoğraf çekildiği için çalıştığı otelden uzaklaştırma alan A.K'ya yardım etmiş, işe geri dönmesini sağlamıştı. Çıkan haberlerin ardından A.K., şarkıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin

11.03.2024, 13:25

Bir otelde garson olarak çalışan A.K.,  bir etkinlik için otele gelen Sinan Akçıl ile fotoğraf çekildi. Fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından ise otel yetkilileri tarafından cezalandırıldı. Olayın üzerine şarkıcıya "Abi seninle fotoğraf çektirdim diye uzaklaştırma cezası verdiler" şeklinde mesaj attı. Genç adam, ertesi gün olayın haberlere konu olduğunu gördü.

Ünlü şarkıcı, A.K.'nın kendisine gönderdiği mesajı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Diğer yandan otel yetkililerini arayarak gencin işe geri dönmesini sağlamıştı.

İşten çıkarılmayan ancak haberlerde 'Sinan Akçıl kendisiyle fotoğraf çektirdiği için işten kovulan gence sahip çıktı' şeklinde bahsedilen genç adam, ifşa edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. 

"REKLAM YAPMAK İÇİN İFŞA ETTİ"

A.K., Sinan Akçıl'ın reklam yapmak için mesajları ifşa ederek suç işlediğini ileri sürdü. Dilekçede sanatçıyla aralarında geçen konuşmada işten çıkarılması gibi bir durumun olmadığını, küçük dürüşüldüğünü, aile ve sosyal çevresinde borçlu damgasıyla lanse edildiğini öne sürdü. Şikayetin üzerine olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading