Yandex Metrica

Şeyma Subaşı ve Meedo cephesinde flaş gelişme! Şeyma Subaşı yine mi hamile?

Şeyma Subaşı ve Meedo cephesinde flaş gelişme! Şeyma Subaşı yine mi hamile?

Şeyma Subaşı, bir süre önce ayrıldığı Mohammed Alsaloussi ile ayrılığa dayanamayıp tekrar barışmıştı. Şimdilerde birlikte tatil yapan çiftle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Subaşı'nın yine hamile olduğu öne sürüldü.

Magazin

11.02.2024, 00:49

Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini noktalamıştı. Fenomenin adı daha sonra Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışmıştı. Özel hayatıyla sıkça gündeme gelen ünlü isim, kısa süre sonra Meedo ile yeniden barışmıştı. İkili, barışmanın ardından Bodrum'a tatile çıktı.

İkilinin tatil paylaşımları konuşulmaya devam ederken, çiftle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Subaşı ve Meedo'nun ikinci kez bebek beklediği iddia edildi.

"HAMİLELİK DEDİKODUSUNU KENDİSİ YAYIYOR"

Sabah'tan Bülent Cankurt, bugün Şeyma Subaşı hakkında kaleme aldığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

'Olayların kadını' sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı yine herkesin dilinde! Çünkü bir kez daha hamile olduğu konuşuluyor. Subaşı'nın iki kez ayrılıp geçen ay tekrar barıştığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den yine hamile kaldığı dedikodusu şu sıralar kulislerde tavan yapmış durumda! Bu arada yakın çevresi, Subaşı'nın hamileliğini onaylasa da, sanki bu sefer hamile değil! Üstelik hamile dedikodularını sanki kendisi yayıyormuş gibi geliyor bana!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading