Yandex Metrica

Şeyma Subaşı ve Acun arasında velayet savaşı! 'Melisa benimle olmalı'

Şeyma Subaşı ve Acun arasında velayet savaşı! 'Melisa benimle olmalı'

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı konuşuluyor.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkiyle sık sık magazin gündeminde kendisine yer bulan Şeyma Subaşı, bu kez kızı Melisa ile ilgili açıklamasıyla gündeme geldi. 

"TEK BAŞINA KARAR VEREMİYORSUN İŞTE"

Subaşı, kızı Melisa ile paylaştığı fotoğraflarına "Melisa sekiz sene önce Miami'de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami'de annesi ile beraber yaşayamasın. Gerçekten derine inince tabiki de nedenini biliyorum ama. Kararı tek başına veremiyorsun işte." notunu yazdı.

"KIZIM BENİM YANIMDA OLMALI"

Paylaşımının ardından Instagram hesabının hikayeler bölümünde açıklama yapan Subaşı, "Her kız çocuğunun yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı mutlu olduğu, ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Derine inersek birkaç saat daha konuşmam gerekir ama o da bizlere kalsın. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Eğer ben Miami'de aile kurmayı tercih ediyorsam o zaman benim kuzum da benim yanımda olmalı. Ben mutlu olursam kızımı da pozitif ve mutlu büyütebilirim." ifadelerini kullandı.

Subaşı'nın imalı ifadeleri eski eşi Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading