Yandex Metrica

Şeyma Subaşı sevgilisinden ayrıldı mı? Şeyma Subaşı'dan bomba Meedo Alsaloussi paylaşımı

Şeyma Subaşı sevgilisinden ayrıldı mı? Şeyma Subaşı'dan bomba  Meedo Alsaloussi paylaşımı

Her hareketi olan olan Şeyma Subaşı'dan takipçilerini üzecek bir açıklama geldi. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı 1.5 senedir beraber olduğu Mısırlı iş insanı Meedo Alsaloussi ile ayrıldığını duyurdu.

Magazin

16.03.2024, 08:12

Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı daha önce ayrılıp barıştığı sevgilisi Meedo Alsaloussi ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kararı birlikte aldıklarını ifade eden Subaşı herkesin bu karara saygı duymasını istedi.

Magazin dünyasın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Şeyma Subaşı yine yaptığı açıklama ile gündeme oturdu.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

1.5 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ!

Instagram hesabından açıklama yapan Şeyma Subaşı Mısırlı iş insanı Alsaloussi ile olan ilişkilerini sonlandırma kararını aldıklarıı açıkladı..

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HASSAS SÜREÇTE ANLAYIŞ BEKLİYORUM"

Şeyma Subaşı şunları kaydetti: 

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birliktelğimiz karşılık anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlaşını rica ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading