Yandex Metrica

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile tüm bağlarını kopardı! Son kalan izi de böyle sildi

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile tüm bağlarını kopardı! Son kalan izi de böyle sildi

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, bir süredir aşk yaşadığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz ay ayrıldığını duyurmuştu. Subaşı'nın yayınladığı bir videoda Meedo'dan kalan son izi de artık sildiği ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 19:06

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik kararı alan ve Miami'de yaşamaya başlayan çiftten geçtiğimiz ay kötü haber geldi. Şeyma Subaşı, Meedo ile ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

Şeyma Subaşı'nın kız arkadaşlarının yanında Meedo'nun dedikodusunu yaptığı, iş insanının da bunu öğrendiği iddia edilmişti. Yaşanan tartışmanın ardından Şeyma Subaşı'nın Türkiye'ye döndüğü, Alsaloussi'nin ise aldığı lüks hediyeleri geri istediği öne sürülmüştü.

İSMİNİN ÜSTÜNÜ KAPATTI

Şeyma Subaşı, birlikte oldukları dönemde sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin ismini koluna dövme yaptırmıştı.

Fenomenin son hamlesi ayrılığın geri dönüşünün olmadığı mesajını verdi.  Subaşı'nın Instagram hesabından yayınladığı bir videoda 'Meedo' yazılı dövmesinin üstünü kapattığı görülüyor. Böylece ünlü fenomen, eski sevgilisinden kalan son izi de silmiş oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading