Yandex Metrica

Şeyma Subaşı - Meedo ayrılığının perde arkası! Bebeği aldırdı mı?

Şeyma Subaşı - Meedo ayrılığının perde arkası! Bebeği aldırdı mı?

Şeyma Subaşı, kısa süre önce Mısırlı sevgilisi Alsaloussi ile ilişkisini noktaladı. Meedo'nun dolandırıcı olduğunu anlayan Subaşı'nın bebeğini aldırdığı iddia ediliyor.

Magazin

23.01.2024, 17:36

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile düğün hazırlıkları yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından önce hamile olduğunu duyurmuş daha sonra bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Ardından Ibiza tatilinde tek başına görüntülenmesi ve tektaş yüzüğünü takmaması ayrılık iddialarını güçlendirmişti. Ünlü fenomen sevgilisi ile tüm fotoğraflarını silerek ayrılık iddialarını doğrulamıştı.

HER ŞEY SAHTE ÇIKTI

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ayrılığın perde arkasına ilişkin şok iddialar ortaya attı. Cankurt, Alsaloussi'nin Subaşı'na verdiği hediyelerin hepsinin sahte olduğunu iddia etti. İddialara göre sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlayan Subaşı, ilişkisini hemen bitirdi ve Alsaloussi'den olan çocuğunu aldırdı. 

"HAYATIMIN EN BÜYÜLÜ ANI" DEMİŞTİ

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den yaklaşık üç hafta önce evlilik teklifi alan fenomen, "Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum." şeklinde paylaşım yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading