Yandex Metrica

Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı!

Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıkladı!

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından hamile olduğu iddialarını doğruladı. Ünlü fenomen, "Hamileyim ama evlenmek için acele etmeyeceğiz." dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:35

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, hakkında bir çok iddia ortaya atılan Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararını duyurmuştu. Şeyma Subaşı'nın hamile olması nedeniyle ani evlilik kararı aldıkları iddia edilmiş, sonrasında fenomen bu iddiaları 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz' sözleriyle yalanlamıştı.

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Subaşı, hamilelik söylentilerini doğruladı. Instagram hesabından İngilizce bir metin yayınlayan fenomen, şu ifadeleri kullandı:

"Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda çıkan söylentiler doğru, hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlilik için acele etme nedenimiz de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları ertelemek ve hamile olmanın keyfini çıkarmaya odaklanmak istiyoruz. Bütün iyi dilekleriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Gelecek için heyecanlıyım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading