Yandex Metrica

Sitede Ara

Şeyma Subaşı'dan Serenay Sarıkaya'ya olay gönderme! 'Yarısı kadar ol da gel'

Şeyma Subaşı'dan Serenay Sarıkaya'ya olay gönderme! 'Yarısı kadar ol da gel'

Bir süre önce yaşamını yurt dışında sürdürmeye karar veren Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'ya yaptığı gönderme ile gündeme geldi. Sarıkaya'nın hayranları ünlü fenomeni eleştiri yağmuruna tuttu.

Magazin

23.01.2024, 18:15

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla ve aşk hayatıyla sık sık magazin gündeminde kendisine yer buluyor. Ünlü fenomen bu kez yaptığı bir yorumla gündeme geldi.

Subaşı'nın yakın arkadaşı Dila Tarkan, önceki akşam Serenay Sarıkaya'nın marka yüzü olduğu bir etkinliğe katıldı. Tarkan'ın etkinlikten paylaştığı fotoğrafın altına Şeyma Subaşı'nın yaptığı yorum bir anda ortalığı karıştırdı.

"NEDEN SÜREKLİ AYNI KİŞİLERLE YAPILIYOR?"

Subaşı, Dila Tarkan'ın fotoğrafına "Neden sürekli aynı kişilerle kampanya yapıyorlar acaba Türkiye'de? Sen olmalısın bence artık! Sorry not sorry! Melek Dila" yorumunu yaptı. Fenomenin yorumu Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı.

Firmanın marka yüzünün Serenay Sarıkaya olması nedeniyle Şeyma Subaşı eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ünlü fenomenin Serenay'ı kıskandığını iddia etti. 

Bir kullanıcının 'Serenay kadar da değil yarısı kadar ol da gel burda yorum yap' ifadeleri beğeni topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading